Copywriting

Servicii redactare articole

Redactare continut

Dincolo de prezenta in mediul online a oricarui business, continutul care descrie business-ul respective si produsele sau serviciile oferite prin intermediul acestuia este cel care poate contribui la cresterea traficului pe site si implicit la cresterea vanzarilor.

Un continut web optimizat si relevant, impreuna cu imagini sugestive iti poate transforma vizitatorii in clienti. Echipa noastra este formata din mai multi editori cu experienta care colaboreaza cu publicatii de succes din Romania, o echipa cu experienta bogata in content witing, creativa care stie si poate realiza pentru proiect continut documentat si original.

De ce este atat de important?

Iti poate aduce mai multe vanzari, calitatea continutului reprezentata prin text sau grafica poate influenta decizia vizitatorului. O echipa de editori cu experienta va sti intodeauna sa aduca continut original, relevant si creat in asa fel incat sa determine vizitatorul sa actioneze.

Rezultate SEO

Un continut unic, care informeaza vizitatorul va fi intodeauna apreciat de motoarele de cautare, in timp va aduce rezultate SEO bune si va ajuta sa va cresteti traficul organic pe site si va creste in autoritate.

Servicii redactare articole SEO

„Pestii se prind cu undita, iar oamenii se prind cu vorba.” de William Shakespeare

Servicii redactare articole

Servicii Content Writing

In colaborare cu editori competenti pe domeniile lor putem furniza continut pentru orice produs sau serviciu:

– Redactare articole originale;
– Redactare advertoriale optimizate SEO;
– Descrieri de produse cu scop reactia vizitatorului;
– Texte de promovare online cu scop reactia vizitatorului;
– Continut optimizat SEO pentru pagini web.

Toate materialele oferite de noi sunt documentate cu informatii reale, sunt unice, scrise corect gramatical si pot fi optimizate SEO sau optimizate pentru campanii in Social Media.

Comanda continut de calitate

Comanda minima este de 5 articole. Pentru orice comanda plata se face in avans, exceptie comenzile mici la care avansul este de 50% din suma.

     

    In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, seodigital.ro colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Pentru mai multe informatii accesati pagina termeni si conditii si politica de confidentialitate.

    Cui ne adresam?

    Ne adresam direct proprietarilor de site-uri, magazine online sau alte afaceri care doresc continut de calitate si de interes pentru cei care le viziteaza site-ul. Ne adresam si altor agentii de publicitate care doresc o colaborare cu noi.