Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: Octombrie 2018

Patforma seodigital.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Ne angajam sa protejam si sa nu instrainam in nici un fel catre terti datele Dvs personale pe care ni le oferiti online folosind formularul de contact, comentariile de pe blog sau prin intermediul retelelor sociale.

Prin utilizarea sitului seodigital.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor care se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand folositi acest website si serviciile oferite. Este datoria noastra sa va protejam intimitatea. Administratia seodigital.ro va asigura ca datele Dvs personale nu vor fi niciodata vandute sau impartite cu alti terti.

Siguranta datelor tale personale reprezinta o prioritate pentru noi.

GDPR

Sustinem ultimele reglementari din regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform GDPR, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile precis mentionate datele Dvs personale pe care ni le furnizati folosind platforma seodigital.ro. Nu sunteti obligati sa ne furnizati date personale, insa refuzand nu veti putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veti putea lasa comentarii, nu veti putea cere informatii, nu vom putea tine legatura daca nu avem consimtamantul Dvs.

Va vom folosi datele strict pentru a va putea contacta si nu vom oferi altor terti datele Dvs personale.

In momentul in care ne contactati folosind adresa noastra de mail contact@seodigital.ro, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde la mesaj. In urma contactului vor ajunge la noi date precum adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesaj. Toate aceste date vor fi stocate pe serverul nostru in mod automat si le vom folosi doar pentru a va raspunde sau contacta. Puteti solicita stergerea datelor Dvs printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@seodigital.ro.

Daca doriti sa lasati comentarii pe blog, va sunt solicitate urmatoarele date: nume, adresa de mail si adresa website-ului personal daca exista. Toate aceste date vor fi stocate la noi in mod automat. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@seodigital.ro.

Folosim Google Analytics pentru a obtine statistici privind vizitatorii, modul in care folosesc platforma noastra, date ce vor fi folosite doar in scopul imbunatatirii performantelor.

Daca vom fi contactati prin intermediul unei retele sociale cum ar fi facebook, pinterest, twitter, etc, nu vom salva datele Dvs decat daca va urma o colaborare.

Vom lua masuri tehnice pentru a imbunatati mereu securitatea, toate informatiile sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewall si parole.

Pentru mai multe informatii, solutionarea de litigii sau cereri de stergere a datelor personale va rugam sa ne contactati pe adresa contact@seodigital.ro