Termeni si conditii

Ultima actualizare: Octombrie 2018

Platforma seodigital.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestei platforme implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului seodigital.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana, fie fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului seodigital.ro.

Structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire se pot schimba in orice moment si devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Serviciile web oferite de noi se desfasoara online, la adresa seodigital.ro. Prin vizita pe website-ul nostru, persoana in cauza isi da explicit acordul de a respecta conditiile si termenii de utilizare prezentati mai jos.

1. Informatii generale

a. Termenii si conditiile se aplica atat clientilor cat si colaboratorilor nostri media.
b. Pe seodigital.ro exista mai multe linkuri catre alte website-uri, colaboratori sau parteneri media. Nu ne facem resposabili de continutul, politica si termenii folositi de acestia.
c. Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

2. Obligatiile partilor

a. Pentru a deveni clientul nostru este necesar sa ne contactati furnizand informatiile cerute in formular: adresa website, cuvinte cheie, conturi sociale, detalii activitate, cerinte, alte detalii.
b. Pretul unor servicii SEO sau de promovare pot fi diferite decat cel prezentat pe website-ul nostru datorita cerintelor fiecarui client in parte dar si mai multor factori. Cel mai important ar fi nivelul de concurenta pe care il aveti.
c. Plata serviciilor se face anticipat.
d. Nu garantam contractual pozitia Dvs in cautarile Google, oricand pot sa apara modificari ale algoritmilor care influenteaza asta. Pozitia Dvs in cautari poate fi modificata inclusiv de activitatea concurentei.
e. Nu garantam contractual in cat timp vor fi vizibile rezultatele, totusi in functie de fiecare proiect in parte se poate face o estimare.
f. NU exista un numar fix de advertoriale publicate pe care il garantam lunar sau alte tipuri de promovare necesare pentru a obtine rezultate pozitive, necesitatile fiind diferite de la caz la caz.
g. In urma colaborarii cu noi va dati acordul sa apareti in sectiunea noastra „portofoliu clienti”.

3. Obligatiile colaboratorilor / ex bloggeri

a. Colaboratorii nostri trebuie sa fie persoane adulte care au implinit varsta legala de 18 ani.
b. Bloggerii au obligatia sa pastreze articolele scrise pentru clientii nostri pentru totdeauna. In cazul nerespectarii acestei conditii, se considera ca actiunea a dus la prejudicierea noastra si a clientului si suntem indreptatiti sa actionam legal proprietarul blogului in vederea recuperarii daunelor.
c. Bloggerii au obligatia sa NU contacteze clientii cu care interactioneaza datorita colaborarii acestora cu noi. Nerespectarea acestui lucru va duce la incheierea contractului cu noi si daca se considera ca actiunea a dus la prejudicierea noastra sau a clientului suntem indreptatiti legal sa dam in judecata proprietarul blogului.
d. Continutul folosit in articole de catre bloggeri trebuie sa fie unic, nu se accepta material copiat sau care incalca drepturile de autor.

Puteti trimite intrebarile sau reclamatiile Dvs pe adresa de mail contact@seodigital.ro.