Optimizare SEO Off Page

OPTIMIZARE SEO OFF PAGE

Un clasament bun in motoarele de cautare iti aduce trafic organic

Spre deosebire de etapa de optimizare SEO On Page unde optimizarea are la nivelul continutului unui site, in etapa de optimizare SEO Off Page toate actiunile se desfasoara in afara site-ului si au ca scop dezvoltarea profilului de linkuri de calitate si activitate social media. Iti vom imbunatati pozitia site-ului in rezultatele organice ale motoarelor de cautare (SERPs) folosind tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare, tehnici speciale si sigure.

Pentru motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo, Yandex sau Baidu profilul de backlinkuri ale site-ului tau iti poate aduce pozitii mai bune in rezultatele cautarilor sau nu. Pentru motoarele de cautare aceste linkuri sunt voturi de incredere pe care site-urile respective ti le ofera.

De cate backlinkuri ai nevoie?

Nu exista o reteta bine definita de cate linkuri este nevoie, fiecare site are necesitatile si cerintele lui. Cu siguranta cu cat ai mai multe linkuri din partea unor site-uri relevante, puternice, cu autoritate mare in domeniul lor de activitate cu atat rezultatele vor fi mai bune si de durata.

Optimizare SEO Off Page

LINK BUILDING

Link-uri cu autoritate si de calitate catre site-ul tau

Fara link building site-ul tau nu va putea sa ocupe pozitii de top in motoarele de cautare chiar daca are toate paginile optimizate, exceptie cazurile in cazul in care competitia este foarte slaba sau inexistenta.

Am spus mai sus ca avem nevoie de cat mai multe backlinkuri de calitate, de voturi din partea altor site-uri, insa este greu sa-i facem pe altii mentioneze site-ul nostru in mod natural, gratis. Pentru a obtine acelasi rezultat poti apela la advertoriale pe bloguri cu autoritate si alte publicatii nationale cunoscute.