Optimizare SEO

OPTIMIZARE SEO

Marketing digital si promovare online

Zilnic pe Google si in celalalte motoare de cautare au loc mii de cautari de servicii sau produse similare cu cele oferite de tine, faptul ca nu esti in topul cautarilor te face sa pierzi clienti. Peste 80% din cei care cauta un serviciu sau un produs cu ajutorul motorului de cautare nu trec niciodata de primele 1-2 pagini de rezultate. Trebuie sa recunoastem ca toti facem la fel cand cautam ceva, acum intelegi de ce este important sa fii prezent in primele cautari?

Optimizarea pentru motoarele de cautare sau Search Engine Optimization – SEO este tehnica prin care site-ul tau va ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo si Bing.

De ce avem nevoie de optimizare SEO

Daca ai deja un site nu inseamna ca o sa ai si vizitatori sau ca va fi vizibil in cautari, va avea nevoie de optimizare SEO pentru a deveni mai eficient, pentru a fi mai usor gasit de catre potentialii clienti.

Introducere in SEO

Loading...

Avantaje

Cu ajutorul unei campanii SEO site-ul tau va atrage in mod natural vizite de la persoane direct interesate de serviciile sau produsele pe care le oferi. Pentru a obtine rezultatele dorite este necesara o analiza site-ului, a concurentei, stabilire prioritati in campania SEO, stabilire buget si timp. Este necesar ca site-ul tau sa fie bine optimizat SEO On Page, bogat in continut de calitate, prezent in social media si sa detina un profil de backlinkuri cat mai curat fara linkuri de calitate joasa.

Metoda noastra de promovare este organica, aducem backlinkuri de calitate ceea ce va duce la cresterea vizibilitatii site-ului, efectelevor fi pe termen lung chiar si dupa terminarea campaniei SEO.

Optimizarea SEO a ramas cel mai bun Return on investement.

optimizare seo

seo digital

Etape

Optimizarea SEO sau optimizarea unui website pentru motoarele de cautare te ajuta sa ajungi mai usor la publicul tinta si spre deosebire de marketingul bazat pe reclame de tip PPC spre exemplu, prin SEO vizitatorii ajung pe site-ul tau in urma unei cautari efectuate in motorul de cautare, sunt direct interesati de ceea ce oferi, adica potentiali clienti.

O campanie de optimizare SEO reprezinta un proces complex ce va fi implementat in mai multe etape. Scopul este de a creste traficul organic si de a genera venituri.

Stabilirea obiectivelor SEO

Optimizarea on page

Optimizarea off page

Monitorizare, analiza si generare raport

Citeste pe larg despre etapele unei campanii de optimizare SEO.

Timpi de executie

Durata unei campanii SEO poate fi intre 6 si 12 luni, iar primele rezultate vizibile pot sa apara dupa primele 3 luni. Nu vor fi rezultate peste noapte, aici nu vorbim depsre magie, trebuie rabdare iar iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Fiecare site are limitele sale si depinde de nisa in care se face promovarea. Daca este o nisa cu concurenta mare campania va fi mai lunga si mai costisitoare. Trebuie sa fiti foarte atenti la acest aspect deaorece in Romania asa zisii specialisti SEO inca practica promisiuni cu rezultate rapide. De cele mai multe ori folosesc metode ieftine „black hat” adica tehnici care nu sunt agreate si sunt penalizate de Google.

O campanie SEO este un proces de durata, in urma caruia site-ul tau va obtine in mod natural pozitii mai bune in cautari, fara nici un risc si cu rezulate de durata. La finalul campaniei veti avea un site competitiv si investitia va fi recuperata.

optimizare seo

Retine, optimizarea SEO iti poate aduce mai mult decat pozitii fruntase pe anumite cuvinte cheie in cautari, te ajuta sa iti aduci afacerea la standardele stabilite de Google sau alte motoare de cautare si sa te adaptaptezi la cerintele exigente ale clientilor.

Doar prin optimizare SEO site-ul tau poate ajunge in top rezultate Google!

Stim deja ca iti doresti costuri reduse pentru servicii care ofera rezultate, tocmai de aceea vrem sa te asiguram inca de la inceput ca vom incerca intodeauna sa cautam cele mai bune metode de promovare, care sa fie eficiente pentru afacerea ta si la un pret corect. Cu 12 ani experienta in domeniul SEO, cu cele mai noi tool-uri SEO profesioniste, transparenta si profesionalism, putem spune ca alaturi de noi atingerea obiectivelor SEO este garantata.

Cui ne adresam?

Ne adresam direct proprietarilor de site-uri care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele din cautari care au la baza cuvinte cheie. Va propunem un pachet de optimizare SEO personalizat care va creste traficul organic si care impreuna cu activitate in Social Media va dezvolta imaginea afacerii in mediul online.