Optimizare SEO

Optimizare SEO, marketing digital si promovare online

Zilnic pe Google si in celalalte motoare de cautare au loc mii de cautari de servicii sau produse similare cu cele oferite de tine, faptul ca nu esti in topul cautarilor te face sa pierzi clienti. Peste 80% din cei care cauta un serviciu sau un produs cu ajutorul motorului de cautare nu trec niciodata de primele 1-2 pagini de rezultate. Trebuie sa recunosc ca si eu fac la fel cand caut ceva, acum intelegeti de ce este important sa fii prezent in primele cautari?

Ce este SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare sau Search Engine Optimization – SEO este tehnica prin care site-ul tau va ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo si Bing.

De ce sau cand ai nevoie de optimizare SEO

Daca ai deja un site nu inseamna ca o sa ai si vizitatori sau ca va fi vizibil in cautari, va avea nevoie de optimizare SEO pentru a deveni mai eficient, pentru a fi mai usor gasit de catre potentialii clienti.

Avantajele unei campanii de optimizare SEO

Cu ajutorul unei campanii SEO vom reusi sa atragem vizite de la persoane direct interesate de serviciile sau produsele promovate. Pentru a obtine rezultate cu efect pe termen lung este necesara o analiza, stabilire prioritati, stabilire buget, confirmare colaborare.

Este necesar ca site-ul tau sa fie bine optimizat SEO On Page, bogat in continut de calitate, prezent in social media si chiar daca nu are multe backlinkuri sa detina un profil de backlinkuri cat mai curat fara linkuri nocive.

Metoda noastra de promovare este organica, aducem backlinkuri de calitate ceea ce va duce la cresterea vizibilitatii site-ului, efecte pe termen lung chiar si dupa terminarea campaniei SEO.

Timpi de executie

In nici un caz peste noapte, depinde de stadiul in care se afla site-ul in momentul inceperii campaniei, in plus fiecare site are limitele sale si depinde de nisa in care se face promovarea. Daca este o nisa cu concurenta mare campania va fi mai lunga si mai costisitoare. Trebuie sa fiti foarte atenti la acest aspect deaorece in Romania asa zisii specialisti SEO inca practica promisiuni cu rezultate rapide. De cele mai multe ori folosesc metode ieftine „black hat” adica tehnici ilegale, penalizate de Google.

Cea mai buna campanie SEO trebuie ghidata insusi dupa sfaturile anuntate de Google, este un proces de durata, in urma caruia site-ul tau va obtine in mod natural pozitii mai bune in cautari, fara nici un risc si cu rezulate de durata. La finalul campaniei veti avea un site competitiv si investitia va fi recuperata.