Agenție de Digital Marketing din Timișoara
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, cunoscută și sub denumirea de optimizare SEO, te ajutăm să-ți îmbunătățești calitatea și cantitatea traficului organic prin îmbunătățirea pozițiilor în rezultatele căutărilor pentru cuvinte cheie relevante.

Ce este SEO?

SEO (Search Engine Optimization) este optimizarea unui site web și a conținutului acestuia astfel încât să apară cât mai sus în rezultatele de căutare pentru anumite cuvinte cheie.

Acest lucru este important deoarece majoritatea utilizatorilor de internet nu caută dincolo de primele pagini de rezultate, ceea ce face ca obținerea unei poziții în primele rezultate să fie esențială pentru a obține trafic pe site.

optimizare SEO

Agenție SEO Timișoara

De ce ai nevoie de SEO?

SEO te ajută să obții trafic organic, adică să ai mai mulți vizitatori care ajung pe site-ul tău prin intermediul căutărilor pe motoarele de căutare precum Google, Bing sau Yahoo.

Optimizarea implică o serie de tehnici, cum ar fi crearea unui conținut de calitate atât pe site cât și blog, utilizarea cuvintelor cheie relevante, optimizarea titlurilor și descrierilor de pagini, îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului, optimizarea pentru dispozitive mobile și construirea de backlinkuri prin advertoriale.

De ce să investești în Servicii SEO?

Motivele pentru care afacerea ta are nevoie de Servicii SEO sunt:

SEO oferă una dintre cele mai bune rate de Return on Investment (ROI), prin care se poate evalua profitabilitatea și se pot aprecia rezultatele obținute în urma unei campanii.

Traficul din motoarele de căutare se va păstra mult timp după încheierea campaniei. Îmbunătățirile aduse prin optimizarea SEO se vor păstra în timp și vor continua să ofere beneficii.

servicii seo

Ce presupune procesul de optimizare SEO?

Audit SEO

Un audit seo technic ne va ajuta să aflam cât de bine este optimizat site-ul tău pentru motoarele de căutare.

Research

Un pas foarte important în SEO este identificarea publicului țintă. Vom analiza ce anume caută oamenii online și vom alege cuvintele cheie cele mai relevante pentru afacerea ta.

Optimizare SEO On-Page

Vom folosi tehnici de optimizare a conținutului site-ului tău pentru a-l face mai relevant și mai ușor de înțeles de către motoarele de căutare. Astfel se va îmbunătăți clasamentul acestuia în motoarele de căutare și va obține mai mult trafic organic.

Optimizare SEO Off-Page

Strategia noastră de backlinks, creșterea expunerii online prin intermediul rețelelor sociale și a altor canale, iți va aduce mai mult trafic organic și iți va poziționa site-ul în topul rezultatelor Google.

Când apar rezultatele?

De obicei rezultatele devin vizibile după primele 3 luni, însa nu există o regulă. SEO este un proces continuu, neoprindu-se nici măcar atunci când site-ul ajunge pe prima pagină. Continuitatea este importantă pentru a menține poziția de top.

De ce să colaborezi cu noi?

➱ Cu peste 10 ani experință în tot ce ține de optimizare SEO, am reușit să formăm o echipă de profesioniști și o rețea puternică de parteneri ce ne oferă posibilitatea și capacitatea de a-ți oferi cele mai bune strategii, soluții de implementare și recomandări.

➱ Folosim tool-uri precum Google Keyword Planner sau Keyword Tool care ne ajută să găsim cuvintele cheie potrivite afacerii tale, tool-uri precum Screaming frog SEO Spider, Ahrefs, Moz sau Semrush prentru a obține un audit seo tehnic cat mai precis, profilul de backlinkuri si multe altele.

optimizare seo

Agenție SEO Timișoara

Dacă nu investești în servicii de optimizare SEO, există o probabilitate mare să o facă concurența ta și să apară în fața în rezultatele căutărilor. Astfel, publicul care caută produse sau servicii ca ale tale, le-ar putea găsi mai repede și chiar alege pe ale competitorilor.

Contactează-ne acum  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale ( GDPR )

  Întrebări frecvente

  SEO (Search Engine Optimization) este o strategie de marketing digital ce se concentrează pe creșterea vizibilității unui site web în motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo etc. Scopul SEO este de a obține poziții cât mai sus în rezultatele căutărilor organice, ceea ce duce la creșterea traficului organic.
  Optimizarea SEO on-page se referă la îmbunătățirea elementelor din site pentru a crește vizibilitatea și clasamentul în motoarele de căutare. Aceasta include optimizarea conținutului pe site, structura URL-urilor, etichetele meta (titlu, descriere), utilizarea cuvintelor cheie relevante și optimizarea imaginilor și a altor elemente. Citește mai mult despre Optimizare SEO On Page.
  Optimizarea SEO off-page se referă la strategiile și tacticiile utilizate în afara site-ului pentru a crește vizibilitatea și clasamentul în motoarele de căutare. Aceasta include obținerea de backlink-uri de la alte site-uri relevante și cu autoritate. Citește mai mult despre Optimizare SEO Off Page.
  Categoric da! Articolele de pe blog reprezintă o sursă importantă de trafic organic. Conținutul de calitate a reprezentat întotdeauna o rețetă sigură de a atrage trafic de la persoane interesate de ce ai de oferit.
  Un audit SEO complet reprezintă o analiză detaliată a site-ului și ajută la identificarea eventualelor probleme care pot afecta site-ul și pozițiile lui în căutări. Analiza cuprinde atât partea de onpage, seo tehnic cat si offpage.
  Timpul necesar pentru a vedea rezultatele unei strategii SEO poate varia foarte mult, în funcție de diferiți factori. În general, în procesul de optimizare SEO rezultatele apar după 2-3 luni sau chiar 6-8 luni în unele cazuri.
  SEO iți poate ajuta afacerea prin creșterea vizibilității în motoarele de căutare, creșterea traficului organic, creșterea ratei de conversie și reducerea costurilor de publicitate.
  În primul rând pentru că vei lucra cu profesioniști care știu ce au de făcut. Nu facem teste pe banii clienților, prin know-how-ul dobândit știm deja ce funcționează în România și adaptăm strategia SEO potrivită pentru nevoile fiecărui client în parte!