Realizare site

Creare site 100% responsive

Servicii complete de creare site web optimizate pentru mobil si motoarele de cautare

realizare site
Iti oferim servicii complete de creare site, mentenanta lunara, gazduire web, restructurare si modernizare website existent, creare profil Google Business, adaugare locatie pe Google Maps, garantie si mentenanta lunara, solutii ideale pentru orice tip de afacere la preturi corecte!

Gazduire web

Pentru siguranta si incarcare rapida, folosim gazduire wordpress profesional, SSD, IP dedicat, SSL gratuit, backup extern automat, vezi detalii.

Panou de administrare

Fiecare site beneficiaza de CMS wordpress, panou de administrare puternic si sigur pentru o gestiune cat mai usoara a continutului.

Design responsive

Folosim tehnici de design responsive pentru ca site-ul tau sa functioneze bine indiferent de dispozitivul de pe care este accesat.

SEO Friendly

Prin serviciul de optimizare SEO On Page inclus iti oferim un site cu toate paginile deja optimizate din punct de vedere tehnic.

Galerie Foto

In marketing imaginile sunt foarte importante, prin galeria foto o sa iti poti prezenta prin imagini produsele sau serviciile pe care le oferi.

Formular de contact

Vom crea o pagina de contact prietenoasa, cu formular de contact pentru ca viziatorii sa te poata contacta cat mai usor.

Blog integrat

Vom integra in designul site-ului tau un blog modern pentru a publica periodic articole despre activitatea ta si a tine la curent clientii cu noutatile.

Google Business

Pentru a fi mai usor de gasit de catre clienti vom solicita listarea locatiei tale pe Google Maps si vom crea profilul Google Business al companiei tale

Garantie si mentenanta

Platforma folosita de noi ofera un nivel ridicat de siguranta pentru site-ul tau, ai garantie si mentenanta pana la un de zile.

Un website este o investitie pe termen lung si ajuta ca afacerea ta se dezvolte. Fii competitiv in mediul online!