Agenție SEO din Timișoara
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Vrei să ți faci afacerea cunoscută?

campanii cu bloggeri

În articolul de astăzi vom vorbi de ce o campanie de advertoriale poate fi utilă pentru afacerea ta, indiferent de natura site-ului tău: site de prezentare sau magazin online, backlinkurile îți pote aduce mai mult trafic organic, îți fac cunoscut brand-ul și pot atrage desigur mai multe vânzări.

Ce este un advertorial?

Un advertorial este o formă de publicitate care are aspectul și conținutul unui articol sau a unei povești redacționale, dar are un scop publicitar clar și este plătit de către o companie sau o organizație.

Advertorialele sunt concepute pentru a fi integrate în publicații și site-uri web, astfel încât să fie percepute ca fiind parte din conținutul editorial al site-ului și să aibă un impact mai mare asupra cititorilor. Ele sunt, în general, scrise într-un stil similar cu cel al conținutului editorial al site-ului, dar includ informații despre produsele sau serviciile companiei care plătește pentru advertorial.

Este important să se menționeze clar că advertorialul este un conținut plătit și publicitar, pentru a evita confuzia cititorilor în ceea ce privește natura și originea conținutului. De asemenea, publicațiile care publică advertorialele trebuie să se asigure că acestea nu încalcă standardele lor editoriale și că nu sunt înșelătoare pentru cititori.

Cum funcționează?

Bloggerul ce acceptă advertoriale vă pot redacta și publica pe bloggul lor un articol despre produsele sau serviciile pe care tu le oferi, cu link pe către site-ul tău.

Acest articol este văzut că o recomandare și are multe avantaje din punct de vedere SEO pe termen lung. Articolul va fi citit de urmăritorii bloggerului care pot interacționa, pot da click pe linkul din articol pentru a ajunge pe site-ul tău, pot discuta în comentarii despre serviciile sau produsele pe care le oferi, pot distribui, iar toate astea reprezintă beneficii pentru afacerea ta.

Vrei să ți faci afacerea cunoscută

Investește în viitorul afacerii tale

Așa cum spuneam un advertorial reprezintă în primul rand un avantaj din punct de vedere seo pe termen lung. Articolul va rămâne publicat mereu pe blogul cu care ai colaborat, asta înseamnă că ai asigurată vizibilitate dar și un backlink important.

Atunci când porniți o campanie de advertoriale, mai mulți bloggeri vor scrie despre subiectul vostru, asta ajuta la formarea imaginii brandului, produsului sau serviciului oferit de voi.

Campania de advertoriale SEO

Pentru a evita să pierdeți timpul pierdut căutând bloggerii potriviți, informații, timpul pe care îl perdeti cu organizarea sau să controlați dacă bloggeri și-au făcut treaba, puteți apela la o firmă de SEO care are colaborări cu bloggeri și care se poate ocupa de toată organizarea campaniei de promovare.

Pregătirea unei campanii de advertoriale se desfășoară în mai multe etape, în funcție de cerințe și necesitați se aleg bloggerii potriviți, li se oferă datele necesare pentru redactarea articolelor și se pregătește programa de publicare. După preferințe puteți primi raport periodic sau unul final.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru optimizarea SEO a site-ului tău, contactează-ne. De peste 10 ani oferim servicii de optimizare SEO care te pot ajuta să-ți îmbunătățești prezența online și să atragi mai mult trafic pe site-ul tău.

Articolul anterior Articolul anterior
Articolul următor Articolul următor