Guest Post

Echipa de seodigital.ro cauta colaboratori independenti care sa redacteze articole de tip Gues Post. Daca esti interesat sa scrii pentru noi, ne-ar face mare placere sa ne cunoastem si sa incepem o colaborare de durata.

Cautam articole de calitate si originale, care sa se potriveasca cu domeniul nostru de activitate, cu tot ce tine de marketing digital.

Conditii

Articolele trebuie sa fie unice, de 360 – 1000 cuvinte, scrise corect gramatical si insotite de o imagine cu rezolutie lata de 900px si inalta de 600px. Daca nu aveti una vom adauga noi o imagine de prezentare cu licenta gratuita.

Pentru a crea contul de autor avem nevoie de o scurta biografie, link catre site-ul lui si catre profilele din retelele de socializare.

ARTICOLUL TAU

  Nume
  Email
  Despre tine, scurta biografie, link catre site-ul tau si profilele sociale.
  Nume articol
  Cuvinte cheie
  Adauga imagine, rezolutie ideala 900x600px
  Continut post, adauga fisier text, articol intre 360-1000 cuvinte

   

  In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, seodigital.ro colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Pentru mai multe informatii accesati pagina termeni si conditii si politica de confidentialitate.