Agenție SEO din Timișoara
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Advertoriale optimizate SEO

Advertoriale optimizate SEO

Dacă în articolul trecut am vorbit despre ce este un advertorial și despre campanii de promovare prin advertoriale azi o să detaliem ce este un advertorial SEO.

Un advertorial SEO este un advertorial prin care se urmărește obținerea de backlinkuri de calitate și promovarea unor anumite cuvinte cheie pentru site-ul promovat. Această tehnică de marketing prin care se urmărește îmbunătățirea pozițiilor din SERP nu trebuie să fie abuzivă iar linkurile trebuie plasate cu mare grijă pentru a nu avea probleme.

Advertoriale optimizate SEO

Cum ar trebuie sa arate un advertorial perfect?

În primul rând articolul trebuie să dețină un titlu care să atragă atenția, să fie redactat de către un writer cu experiență și să fie conceput în așa fel încât să fie plăcut la citit și totodată util pentru vizitator, să stârnească curiozitatea și să indemne la acțiune. Dacă se urmărește o promovare de brand awareness atunci ancora linkului ar trebui pusă doar pe nume domeniu exemplu „Seo Digital” pe nume domeniu „seodigital.ro” sau chiar direct pe url „https://seodigital.ro” fără linkuri pe cuvinte cheie.

Daca în schimb advertorialul are ca scop doar rezultate SEO, în mod direct îmbunătățirea pozițiilor din SERP, linkurile din articol ar trebui puse pe cuvinte cheie, de exepmplu „optimizare SEO” fară însă nici un link pe nume domeniu de tip „seodigital.ro” sau „https://seodigital.ro” asta pentru că în caz contrar motoarele de căutare ar putea face legătură cu faptul că este un articol plătit.

Pentru ca totul să pară cât mai natural alege un blog relevant, textul nu trebuie să sune a publicitate, conținutul trebuie să fie interesant, captivant, util și fară greșeli gramaticale.

Este safe?

Totul este safe dacă este folosit cu moderație și ne bazăm pe calitate, nu pe cantitate.

Dacă vrei ca afacerea ta să obțină rezultate și clienți în mod organic din Google comandă o campanie de promovare al afacerii tale prin Advertoriale Premium.

Articolul anterior Articolul anterior
Articolul următor Articolul următor